Verzuimpakketten

 

De dienstverlening van A-REA is volledig ISO gecertificeerd. Kiest u voor A-REA, dan bent u dus aangesloten bij een gecertificeerde arbodienst en voldoet u daarmee aan uw wettelijke verplichtingen.

4 verzuimpakketten

U kunt kiezen uit 4 verzuimpakketten. Ongeacht het pakket dat u kiest zorgen wij ervoor dat u aan alle verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter voldoet.

  1. Bij het pakket Basis worden verrichtingen achteraf in rekening gebracht. Wij verzorgen de infrastructuur, u heeft volledig eigen regie.
  2. Het pakket Extra is uitermate geschikt voor het MKB. U wordt als ondernemer ontzorgd, wij verrichten voor u het casemanagement. Een werknemer kan zich bij de arbodienst ziekmelden en wij onderhouden vervolgens het contact met de werknemer. Mocht het noodzakelijk zijn dat uw werknemer naar de bedrijfsarts gaat, dan wordt dit achteraf in rekening gebracht.
  3. Bij het pakket Volledig zijn alle spreekuren van de arbeidsdeskundige én bedrijfsarts bij het pakket inbegrepen. Verder is de inhoud gelijk aan het pakket extra.
  4. Verrichtingen: U heeft zelf de regie en koopt expertise in wanneer nodig. U beheert verzuimdossier in uw eigen applicatie of administratie.

 

 Arbodienst pakketten 2017 zonder prijs (alleen pakketten)-page0002.jpg

 

Humannet

A-REA maakt gebruik van het verzuimregistratiesysteem Humannet. Dit is een internetapplicatie waarbij u op elk moment van de dag inzage hebt in ziek- en herstelmeldingen van uw afdeling of bedrijf. U volgt iedere verzuimsituatie online, alle activiteiten worden in dit systeem vastgelegd. Zo heeft u op ieder moment een duidelijk overzicht van de verzuimbegeleiding en de gemaakte afspraken. Uit testen van externen is Humannet als één van de beste verzuimregistratiesystemen uit de bus gekomen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over verzuimpakketten of over de vraag wat A-REA voor u kan betekenen? 
Neem dan contact met ons op en vraag direct een offerte aan.

 
 

Nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor de A-REA nieuwsbrief.