Referenties


Lilian Schreurs, Gemeentesecretaris van Gemeente De Ronde Venen 

"Wij zijn erg blij met de bedrijfsarts van A-REA. Hij weet een goede balans te vinden tussen werknemers- en werkgeversbelangen. Hij beoogt een zo snel mogelijke re-integratie van medewerkers, omdat dat zowel in het belang van de werknemer als de werkgever is. Daarnaast is hij een plezierige persoon om mee samen te werken"


Yolanda Rops, HR-adviseur Oberon

"Er zijn bij ons 15 werkplek onderzoeken uitgevoerd door A-Rea en onze onderzoeker/adviseurs hebben het als prettig, leerzaam en nuttig ervaren. Er werd voldoende tijd genomen om het onderzoek uit te voeren: eerst de werknemer observeren bij het werken, gevolgd door een duidelijke toelichting over de juiste houding en inrichting werkplek. Ook gaf de ergonoom handige tips mee. Een aanrader om het personeel aan te bieden."


Estelle Dabekaussen, teamleider bij Stichting Bartiméus

★☆

"De arbeidsdeskundige van A-REA is uiterst bekwaam. Hij heeft oor voor zowel medewerker als werkgever.
Hij is een goede luisteraar die meedenkt en adviseert vanuit een gezamenlijke belang waarbij hij geen discussie uit de weg gaat en een prettige gesprekspartner is. De arbeidsdeskundige is attent in het opvolgen van afspraken en makkelijk bereikbaar bij urgente vragen."


Johanna van Berge, Adviseur Vitaliteit & Duurzame Inzetbaarheid Sweco Nederland B.V

"A-REA, een betrouwbare partner en één aanspreekpunt waarmee je snel kunt schakelen."


Marjolein Kloppenborg, personeelsconsulent Stichting de Basis

"A-REA zet haar dienstverlening in met kennis van onze organisatie en rekening houdend met de druk die het werk voor onze medewerkers met zich meebrengt. De cliëntengroep van Stichting de Basis bestaat uit geüniformeerden die trauma’s hebben opgelopen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden en wij helpen hun weer op weg. De arbeidsdeskundige die vanuit A-REA aan ons verbonden is, weet ons door zijn ervaring en praktische benadering goed te ondersteunen. Wij hebben tevens een vaste bedrijfsarts, het leeuwendeel van de dienstverlening gebeurt door dit vaste koppel. Dat werkt plezierig."


Caroline Zoller, manager Stichting MeanderOmnium

"Door korte lijnen met vaste contactpersonen, die met verstand van zaken advies geven, zijn wij goed in staat onze zieke medewerkers optimaal te begeleiden."


 

 

 

 
 

Nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor de A-REA nieuwsbrief.